Naast onze Healthy tour bieden we ook de volgende activiteiten aan bij Casa Trèsbeau:

  • Healthy Walk: Verken betoverende wandelroutes in de prachtige bergen rondom Archez en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf De Maroma. Laat je zintuigen genieten van het Spaanse platteland, met relaxte wandelingen of meer uitdagende tochten. We hebben voor ieder wat wils.

 

  • Healthy Bike: Ontdek de prachtige omgeving op twee wielen tijdens onze Healthy Bike tours. Fiets door de diverse landschappen en voel de verfrissende wind terwijl je geniet van de natuurlijke schoonheid. Of je nu een recreatieve fietser bent of op zoek bent naar meer uitdagende routes, wij hebben iets voor elke fietsliefhebber.

 

  • Healthy Retreat: Ontdek onze healthy retreat in de rustige omgeving van Casa Trèsbeau. Onze retreats zijn gericht op het revitaliseren van zowel lichaam als geest doormiddel van yoga en meditatie. Van ontspannende activiteiten tot voedzame maaltijden, beleef de ideale mix van welzijn in een oase van kalmte.

 

  • Healthy Horseride: Laat jezelf meevoeren op een uniek avontuur tijdens onze Healthy Horseride-ervaring. Verken de landschappen terwijl je geniet van de vrijheid op de rug van een paard. Een unieke manier om de omgeving te ontdekken.

 

  • Healthy Teambuilding: Ontdek een volledig verzorgde Healthy tour voor jou en je team. Wij creëren samen een op maat gemaakt programma en garanderen dat iedereen terugkomt, niet alleen opgeladen, maar ook versterkt als een hecht team.

Wat zeg je van een healthy boost & happy skin én een lang weekend weg!?

Als dit als muziek in je oren klinkt, is onze Healthy Tour jouw ideale ontsnapping!

Of je nu alleen reist of op zoek bent naar een perfect uitje voor een teambuilding, onze healthy tour is de ideale gelegenheid.

Bij Trèsbeau omarmen we de levensstijl van gezondheid en avontuur, en dat doen we niet voor niets al meer dan 8 jaar met diverse healthy tours. Tijdens een heerlijk en luxueus verblijf in onze vakantievilla ‘Casa Trèsbeau’, organiseren we samen met Huidkracht en +Sport meerdere keren per jaar de gezonde boost & happy skin weekends. Kortom: Jouw compleet verzorgde healthy tour!

Denk aan wat quality me-time, gezond bewegen, leuke workshops, genieten van lekker én gezond eten en jezelf trakteren op heerlijke huidverbeterende gezichts- en lichaamsverwennerijen. Je komt niet alleen ontspannen, maar ook met een gezonde en stralende huid naar huis.

Casa Trèsbeau is jouw toegangspoort tot gezondheid en avontuur in een van de mooiste regio’s van Spanje. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie, teambuilding of gewoon wilt relaxen te midden van de natuur, wij hebben het allemaal voor jou.

Boek nu en beleef weer hoe het is om even pure focus op jezelf te hebben.

Keep healthy and happy!